GIS-ondersteuning

GIS is een onmisbaar instrument geworden in de gemeentelijke informatie-structuur. Van bestemmingsplannen tot geurkaarten, van vergunningen tot WOZ, van BAG tot BGT.

De gehele gemeentelijke informatie is geogerefereerd, en dus te gebruiken bij het oplossen van vraagstukken.

Door onze 15 jaar lange gemeentelijke ervaring is onze kracht, het bundelen en verbinden van al deze data tot bruikbare GIS bestanden. Er is nog geen vraagstuk ooit naar boven gekomen, dat we niet hebben kunnen oplossen. Onze ondersteuning gaat van het maken van geurkaarten (en natuurlijk deze opleveren als GIS bestand zodat het ook te raadplegen is in een GIS omgeving) tot aan het totaal beheren van GIS raadpleegomgevingen voor gemeenten. En omdat we overtuigd zijn dat goede GIS, een samenhang is van GEO met goede/juiste data, zijn we ook in staat om de juiste database ondersteuning te geven.

De gemeentelijke informatie heeft voor ons weinig tot geen geheimen!

CAD ondersteuning

Omdat goede GIS onlosmakelijk verbonden is met goede GEO, is onze CAD-kennis van hetzelfde hoge niveau als onze GIS-kennis.

De ondersteuning richt zich op applicatie-ondersteuning zoals het ontwikkelen en bouwen van scripts, tools en macro’s maar zeker ook all-in applicatiebeheer en allerlei tekenwerkzaamheden.

Onze jarenlange ervaring en uitstekende kennis van de gemeentelijke processen en de gemeentelijke informatie maken het mogelijk om efficiënt en doeltreffend tekenwerkzaamheden te kunnen verrichten. Niet alleen voor de BAG, WOZ en BGT maar ook het karteren vanuit stereo-beelden is dagelijkse kost.

BAG ondersteuning

De BAG (Basisregistratie Adressen en Gebouwen) is een typisch vakgebied dat valt tussen data-kennis, GIS-kennis en CAD-kennis.

De panden moeten gekarteerd worden. Ze moeten worden gekoppeld aan data en deze data dient vervolgens weer binnen de organisatie te worden verspreid.

Dit is een typisch geval van de meerwaarde van BraGIS! Door onze kennis van deze drie takken, doen we voor verschillende gemeenten een diversiteit aan BAG werkzaamheden.

Van het laten zien van de data in een GIS-raadpleegomgeving, het karteren van de panden, GIS-BAG analyses (woongebruik in andere bestemmingen etcetera) tot en met bulk-database aanpassingen.

En dit alles in bijzonder korte tijd!

BGT geometrie opbouw

De opbouw van uw BGT kaart zit eraan te komen. Maar gaat u dat duur uitbesteden of laat u dit ons slim en snel (en dus goedkoop) oplossen.

Door onze kennis van de GBKN/Beheerkaarten/Top10, en onze kennis van automatisch structureren van tekeningen, kunnen wij dit snel, en goed doen.

Wij weten wat we moeten doen, en hoe we dit moeten doen. Wij werken voor enkele gemeenten, en de resultaten zijn goed.

Al ruim 15 jaar verrassend veelzijdig in
GIS, CAD, GEO, web en app

© 2024 BraGIS B.V.

Contactgegevens
Bedrijfsgegevens
Postadres

BraGIS B.V.
Dalenstraat 4b
5466 PM Eerde

Bezoekadres

BraGIS
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel