Beheertools

De BraGIS tools zijn een verzameling gemakkelijke CAD-tools.

Huidige functies zijn o.a. de import van luchtfoto’s en hoogtedata per bestand of in een aan te geven gebied. Hierdoor hoeft u nooit meer te zoeken welke luchtfoto er op een locatie te openen is.

De import werkt vanuit een database met eventuele objectdata en export van hatches en polygonen is mogelijk per laag met oppervlakte. Dit is erg gemakkelijk om voor een bestemmingsplan, plattegrond per bestemming of gebied de oppervlaktes te bekijken.

De export is nu naar Microsoft Excel maar andere formaten kunnen uiteraard gemaakt worden. De export van alle soorten objecten met lengte en of oppervlakte is mogelijk om de tekening vanuit standaardondergronden op te bouwen. U geeft in een venster aan waar u een nieuwe tekening wilt beginnen, en vanuit de aangegeven ondergronden en lagen (dit is dus geheel variabel) wordt er een nieuwe tekening met de gewenste lagen van de gewenste ondergronden opgebouwd.

Deze tools worden uiteraard uitgebreid met andere functies, en ook kunt u vragen of wensen indienen.

Een registratie voor het beheren van al uw CAD-tekeningen. Het is specifiek ontwikkeld voor gemeenten, maar uiteraard is het door iedereen te gebruiken die gebruik maakt van CAD-tekeningen.

Er wordt een module meegeleverd voor AutoCAD, ZWCAD (Microstation kan op verzoek), zodat u in uw CAD-omgeving bij het opslaan en openen van tekeningen in de registratie kunt zoeken, opslaan en raadplegen. Modules kunnen worden geïntegreerd voor:

  • Verkeersbesluiten
  • Bestekregistratie
  • Rioolregistratie
  • Inritregistratie

Er zijn vele verschillende mogelijkheden, ook uw specifieke idee!

Kent u het probleem ook van het omnummeren van bestemmingsplanversies?

Probleem: hoe snel alle bestanden van een digitale dataset om te nummeren en de GML aan te passen. BraGIS heeft een omnummer-tool ontwikkeld waarin u snel alle bestanden omnummert, de inhoud aanpast aan de nieuwe versie en de GML van de nieuwe versie aanpast.

Dit uiteraard wel als alles hetzelfde blijft, maar bij 9 van de 10 aanpassingen is dat zo. Zeker van ontwerp-vastgesteld-onherroepelijk.

Al ruim 15 jaar verrassend veelzijdig in
GIS, CAD, GEO, web en app

© 2024 BraGIS B.V.

Contactgegevens
Bedrijfsgegevens
Postadres

BraGIS B.V.
Dalenstraat 4b
5466 PM Eerde

Bezoekadres

BraGIS
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel