Hoogtedata

Ontdek onze mogelijkheid om prachtige en nauwkeurige hoogtebestanden te genereren op basis van uw stereo luchtfoto’s. U hoeft niet langer te vertrouwen op verouderde AHN-gegevens met een beperkte dichtheid van maximaal 0,5 meter. Bij ons kunnen we grids genereren met een dichtheid van 0,1 meter.

Deze grids zijn uitermate geschikt voor diverse toepassingen, waaronder handhavingszaken (bouw- en goothoogten, ontgravingen, afgravingen), waterpassingen (waarbij u geen eigen hoogtemetingen meer hoeft te doen) en karteringsdoeleinden.

Een extra voordeel is dat wij het bestand leveren in formaten die compatibel zijn met vrijwel alle GIS-viewers. Hierdoor kan iedereen in uw organisatie profiteren van de hoogtedata.

Bovendien kunnen we jaarlijks een mutatiebestand voor u maken op basis van de door ons gegenereerde hoogtedata. Hierin worden duidelijk de verschillen met het voorgaande jaar weergegeven. Dit bespaart u aanzienlijk werk in het jaarlijkse signaleringsproces, vooral met betrekking tot bebouwing (BAG/BGT).

Al ruim 15 jaar verrassend veelzijdig in
GIS, CAD, GEO, web en app

© 2024 BraGIS B.V.

Contactgegevens
Bedrijfsgegevens
Postadres

BraGIS B.V.
Dalenstraat 4b
5466 PM Eerde

Bezoekadres

BraGIS
Doornhoek 4265
5465 TG Veghel