Stedenbouwkundig tekenaar

Stedenbouwkundig tekenaar (24 tot 40 uur)

Krijg jij energie van het oplossen van een ruimtelijke puzzel door logisch na te denken? Lees dan snel verder en misschien word jij onze nieuwe collega!

Wij zijn BraGIS. We zijn al 15 jaar actief in het leveren van producten en diensten op het gebied van GIS, GEO, CAD, web en app. Met veel passie, kennis en ervaring bieden wij op elk gebied een passende oplossing. Werken bij BraGIS betekent werken binnen een klein, maar ambitieus team. Door de toename en omvang van onze opdrachten is er ruimte ontstaan voor een stedenbouwkundig tekenaar.

Wat ga je doen?

Ruimtelijke plannen digitaliseren. Op basis van een tekening van de klant ga jij met autocad de plankaart intekenen. Om dat voor elkaar te krijgen werk je nauwkeurig, denk je logisch na, heb je ruimtelijk inzicht en kun je begrijpend lezen. Alleen op die manier lukt het je om de vraag van de klant in te tekenen. Na akkoord van de klant zorg jij ervoor dat het plan te zien is op ruimtelijkeplannen.nl. Maar niet voordat je de juiste regels en bijlagen hebt gekoppeld aan het bestemmingsplan.

Wie zoeken wij?

  • Iemand met een relevante opleiding op MBO niveau;
  • Bij voorkeur iemand met enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Affiniteit met Autocad en GIS is een pré.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Een dienstverband van 24 tot 40 uur;
  • Een fijne werkplek op ons kantoor in Veghel;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden?
Stuur dan je CV en motivatie naar werkenbij@bragis.nl. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je ons ook bereiken via dit e-mailadres. Bellen mag natuurlijk ook, dat kan via nummer 06 11 64 00 09.