Programmeur

Programmeur (20 tot 40 uur)

Ons motto is “alles kan!”. Past dit motto ook bij jou? Vind je het leuk om van A tot Z betrokken te zijn bij het programmeren van verschillende applicaties? En zelfs nog daarna? Lees dan snel verder!

Wij zijn BraGIS. We zijn al 15 jaar actief in het leveren van producten en diensten op het gebied van GIS, GEO, CAD, web en app. Met veel passie, kennis en ervaring bieden wij op elk gebied een passende oplossing. Werken bij BraGIS betekent werken binnen een klein, maar ambitieus team. Door de toename en omvang van onze opdrachten is er ruimte ontstaan voor een programmeur.

Wat ga je programmeren?
Nou, eigenlijk alles wat de klant ons vraagt op het gebied van geografische portalen. Dus het is een pré wanneer je affiniteit hebt met de buitenruimte. Bij ons werk je niet alleen aan een klein stukje van de programmatuur, maar ben je betrokken bij het gehele proces. Van ontwerp tot het gebruiksklaar maken van de software, en daarna natuurlijk ook het beheer. Daarnaast word je uitgedaagd om met ons en de klant mee te denken.

Als programmeur heb je een diverse en uitdagende functie met één doel voor ogen: het werk van onze klanten makkelijker maken. Jij maakt het werk binnen én buiten eenvoudiger met de applicaties die jij hebt ontworpen en geïmplementeerd. Zowel de chauffeur, uitvoerder als projectleider beschikken door jouw ontwerpen over real-time informatie. Hoe praktisch is dat?

Wie zoeken wij?

  • Een gedreven collega die, net als wij, passie heeft voor software en de buitenruimte;
  • Iemand met een relevante opleiding op HBO niveau;
  • Een starter op de arbeidsmarkt of iemand met enkele jaren werkervaring;
  • Affiniteit met JavaScript, GIS en/of Joomla is een pré.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Vanaf dag één veel verantwoordelijkheid;
  • Een dienstverband van 24 tot 40 uur;
  • Een fijne werkplek op ons kantoor in Veghel;
  • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je enthousiast geworden?
Stuur dan je CV en motivatie naar [email protected]. Heb je nog vragen over de vacature? Dan kun je ons ook bereiken via dit e-mailadres. Bellen mag natuurlijk ook, dat kan via nummer 06 11 64 00 09.