Beheer Openbare Ruimte (BOR)


Meer informatie

Beheer Openbare Ruimte (BOR)

Weet u hoeveel beheerobjecten er in de openbare ruimte van uw gemeente staan? Wanneer u die vraag met ‘Ja’ kunt beantwoorden dan heeft u uw zaken goed op orde! Moet u met ‘Nee’ antwoorden of als u twijfelt, dan bevindt u zich in goed gezelschap.

De medewerkers van de gemeentewerf rijden blindelings langs alle objecten en onderhouden die perfect, daar is niets mis mee! Maar wat als u wordt geconfronteerd met een bezuiniging in de openbare ruimte? Heeft u dan een overzicht waar dat met zo min mogelijk pijn kan?

Met de BOR-module kan op een simpele manier inzichtelijk worden gemaakt hoe in uw gemeente de openbare ruimte wordt beheerd. U ziet niet alleen waar de afvalbakken, hondentoiletten of straatkolken staan, maar ook hoe vaak ze worden gereinigd. Met dat overzicht is het maken van keuzes vaak al wat minder moeilijk.

BraGIS ontwikkelde deze BOR-module samen met de gemeenten Landerd en Sint-Oedenrode.

Het beheerspakket is inclusief een geografische component voor Microstation, AutoCAD en ZwCAD. Daarnaast is het een kleine moeite om alle gegevens voor de gehele organisatie inzichtelijk te maken in een GIS-raadpleegomgeving.

 

Heeft u vragen over Beheer Openbare Ruimte (BOR)?
Neem contact met ons op!

Op elk gebied van GIS/CAD/GEO een passende oplossing

Contact opnemen